Családi házak és üzletek

  

 

 

Egyszerű és rugalmas telepítés


Az ESIM384 panel rendkívül egyszerűen programozható. Alapból tartalmazza a GSM/GPRS kommunikátort, rádiós adó vevőt, PGM kimeneteket és a vezetékes eszközök használatához a sorkapcsokat, időt és energiát spórolva ezzel, mert mindent egyetlen szoftverrel konfigurálhat. A Utility szoftvert kifejezetten a telepítési folyamat gyorsabbá és jobbá tétele érdekében fejlesztették. A rendszer további PGM kimenetekkel, zónákkal és hőmérséklet szenzorokkal bővíthető. Fedezze fel az ESIM384-ben rejlő lehetőségeket.

 

 

A legújabb vezeték nélküli technológia


Az Eldes innovatív vezeték nélküli technológiája akár 3 km-es lenyűgöző hatótávolságot biztosít nyitott területen. A vastag falak és berendezési tárgyak már nem jelentenek akadályt, így a rendszer telepítése nagyobb épületekben sem okoz problémát.

 

 

Magas szintű behatolás elleni védelem


Az ESIM384 hálózati feszültség kieséskor azonnal értesíti a távfelügyeleti állomást és a tulajdonost (akkumulátoros üzemben akár 30 órát is képes üzemelni a rendszer).

A maximális biztonságot nyújtó titkosított kommunikáció az ESIM384 és a rádiós eszközök között ez idő alatt is zavartalan. A központ felismeri a jelzavarók (jammer) használatát, amiről szintén értesítést küld. Az átjelzések SIM kártyán vagy opcionális ELAN3 modul segítségével jutnak célba.

 

 

Tervezze meg saját okos otthonát


Az ESIM384 segítségével könnyedén hozhat létre automatizálási folyamatokat. Összesen 16 különböző lehetőség közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőket. Az alaplapi 4db PGM kimenet azonnal rendelkezésére áll a vezérlések megvalósításához, de ezek száma tovább bővíthető. Pl: garázskapu, világítás, fűtés, öntöző rendszer stb. céljára.

PGM bővítésre alkalmas eszközök: EPGM1, EPGM8, EW2, EWM1

 

 

Egyszerű csatlakozás a távfelügyeleti állomáshoz


Csatlakoztassa az ESIM384 behatolásjelző központot egyszerűen a felügyeleti állomáshoz az ingyenes EGR100 névre keresztelt szoftver segítségével. Ezen felül további protokollokat is támogat a központ pl: SIA IP, Kronos, Kortex SMS, Contact ID.
Riasztás esetén a biztonsági rendszer azonnal értesíti a távfelügyeleti állomást és a felhasználót.

 

 

Teljes biztonság az Eldes-el


Maximálisan 144 zóna biztosítja otthona védelmét különböző periféria eszközök segítségével.
Füst és CO érzékelő, vízbetörés, nyitás és mozgás érzékelők stb. Szükség esetén csatlakoztathat akár több harmadik féltől származó periféria elemeket is. pl: két vezetékes hagyományos füst érzékelők, infra érzékelők stb. Hozza létre a legbiztonságosabb megoldást!

 

 

A rendszer kezelésének különböző módjai


Az Eldes biztonsági rendszere több különböző módon is vezérelhető. Válassza az Önnek és családjának a leginkább szimpatikus megoldást. Akár az Eldes Security mobil applikációt, akár egy vezetékes vagy rádiós kezelőt választ, jól dönt a központ kezelését illetően.
Ezen felül azonban SMS-el, hívással de távadó segítségével is használhatja az ESIM384-et.

 

 

Kivételes videó megfigyelés


Látni szeretné hogy mi történik otthonában egy adott pillanatban? A P2P kompatibilis Dahua IP kamerák segítségével ezt könnyedén megteheti. A kamerák egyszerűen hozzáadhatók a rendszerhez, nincs szükség port forgatásra. Riasztás esetén pedig automatikusan a riasztást kiváltó zónához rendelt kamera képét láthatja valós időben mobil készülékén. Amennyiben SD kártya is található a kamerában és erre felvétel is történik, telefonján visszanézheti az eseményeket.

 

 

Specifikáció:

Tápellátás: 16-24V 50/60 Hz ~1.5A max / 18-24V 1,5A max
Akkumulátor: 12V; 1,3-7Ah
Akkutöltés időtartama: Legfeljebb 30 óra 7Ah akku esetén
GSM modem frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
Alaplapi zónák száma: 8db (ATZ mode: 16)
Alaplapi PGM kimenetek száma: 4db
Hőmérséklet szenzor támogatása: Igen (8db DS18B20)
Harmadik féltől származó füstérzékelők támogatása: Igen 2 vetékes, 4 vezetékes (max.8db)
Rádiós protokoll: (ELDES protocol) ISM868 /ISM 915
Rádiós kommunikációs távolság: Legfeljebb 3000m (9843ft) nyílt terepen
Kommunikáció: SMS, Hanghívás, GPRS hálózat, CSD, PSTN, Ethernet ELAN3- ALARM kommunikátorral
Támogatott protokollok: Ademco Contact ID, EGR100, Kronos, Cortex SMS, SIA IP
Méretek: 140x100x18mm (5.51×3.94×0.71in)
Hőmérséklet tartomány: -20…+55°C (-4… +131°F)
Páratartalom: 0-90% RH @ 0… +40°C (0-90% RH @ +32… +104°F) (non-condensing)

 

Tovább az ESIM384-hez -->